Foto studio Kurti osnovan je 1986 godine u Opatiji. Od samih početaka poslovanja trudimo se pružiti što kvalitetniju uslugu i primjenjivati najnovije tehnologije u izradi i produkciji fotografija. Od 1992 godine poslujemo i u Rijeci na adresi Užarska 20, a od 1998 godine i na adresi Fiumara 17. U svim salonima koristimo Fuji strojeve za izradu fotografija.

Uvijek na prvo mjesto stavljamo kvalitetu izrađenih fotografija. Danas u svim studijima pružamo mogućnost izrade fotografija sa svih medija od klasičnog filma do najnovijih multimedija.

U mogućnosti smo Vašu staru fotografiju koju je već nagrizao zub vremena napraviti kao novu ili ju napraviti u većem formatu.

U našim salonima je moguće naručiti fotografiranje svečanosti kao što su vjenčanja, krštenja i drugo. Izrađujemo i reklamne materijale kao što su kolor posjetnice, mali džepni kalendari te veliki zidni kalendari.

Fotokurti ime je poznato i kao sponzor mnogih manifestacija u Gradu Rijeci od maškara do regata.

Od sada je moguće na jednom je mjestu kupiti cjelokupan asortiman vodećih svjetskih proizvođača foto opreme i pribora Fuji, Canon, Sony, Olympus kao i okvire za slike i foto albume.

Foto studio Kurti ekskluzivni je distributer kožnih albuma za pohranu slika s vjenčanja.

Novootvoreni studio na adresi Fiumara 17 Rijeka bit će prvi u Hrvatskoj u kojemu će biti instaliran najnoviji stroj za izradu slika Fuji Frontier 570, koji je svoju hrvatsku premijeru doživio na Zagrebačkom velesajmu, na izložbi “FOTO”.

Zahvaljujući vrhunskoj opremi, u ovom se studiju mogu naručiti uvećanja kolor fotografija do formata 100×300 cm

Naša osnovna usluga je fotografiranje. Uz uporabu profesionalne foto opreme zabilježit cemo sve važnije trenutke u Vašem privatnom ili javnom životu.